SE INTHOS ONLINE PRODUKTKATALOG

Se vores brouchurer fra Intho A/S

Se vores online katalog med dansk producerede landbrugsmaskiner samt transporterer og special fremstillede kreaturvogne.

Kreaturvogne i flere størrelser

Har du brug for en kreaturvogn til dit landbrug, er du velkommen til at kontakte INTHO. Vi har gennem mange år specialiseret os inden for fremstilling af kreaturvogne til danske landmænd i Midtjylland – herunder i Aarhus og Silkeborg.

Vi tilbyder mange forskellige modeller og typer, som imødekommer de fleste behov, du som landmænd måtte have til kørsel med kreaturer.

Vores kreaturvogne

INTHO kreaturvogne skiller sig ud på den høje kvalitet og robusthed, som vi kan sikre ved, at alt lige fra design til fremstilling foregår på vores eget værksted i Midtjylland.

Det er 100 procent dansk produktion i alle led, så uanset hvilken kreaturvogn du har brug for, kan du være sikker på, at den udelukkende har været i fagligt kompetente hænder.​

Ring for mere info

Vil du vide mere om mulighederne med de enkelte INTHO kreaturvogne, står vores servicemindede medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål på telefon eller på en skriftlig henvendelse via E-mail.
Kontakt os her.

Vi ønsker at have tilfredse kunder, og derfor får du altid den bedste service og rådgivning.